Grip Trainingen

My WordPress Blog

Office 2019

Office 2019

Men is zeer enthousiast over microsoft office 2019 en dat is niet zo gek natuurlijk. Het is momenteel het meest recente Office-pakket en het zit boordevol nieuwe features die het nog makkelijker maken om professionele documenten te creëren, wijzigen en te presenteren. Lees snel verder over alle nieuwe voordelen.

Microsoft office 2019 of Office 365?

Er bestaan momenteel twee versies van Office: Microsoft Office 2019 en Office 365. Microsoft office 2019 wordt voornamelijk door Microsoft zelf tegenover Office 365 gepositioneerd, want het verschil zit hem voornamelijk in de manier van aanschaffen. Bij Office 365 ben je namelijk verplicht om een maandelijks of jaarlijks abonnement af te sluiten.

En dat is bij microsoft office 2019 niet het geval, want dit is een Office-pakket wat je zonder abonnement aan kunt schaffen. Je betaalt eenmalig een vast bedrag en je kunt vervolgens onbeperkt van alle features en applicaties binnen deze versie gebruik maken. Een licentie is te installeren op één laptop of computer.

Het kleine nadeel van Office 2019 ten opzichte van Office 365 is dat de betaalde abonnementsvorm bij Office 365 de gebruiker periodieke updates aanbiedt, waarbij de software verbeterd wordt.

Bij Office 2019 ontvang je alleen de nieuwe en verbeterde functies zoals die zijn uitgebracht tijdens de releasedatum. Wel ontvangt Office 2019 regelmatig beveiligingsupdates, zodat je altijd veilig kunt blijven werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*