Grip Trainingen

My WordPress Blog

AZ 900

AZ 900

Microsoft Azure is een open en flexibel cloudplatform waarmee je snel innovatieve cloudoplossingen kunt bouwen en beheren via een mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters. In deze training leer je algemene cloud computing concepten en specifieke Microsoft Azure functies voor het dagelijks beheer van cloudresources. Je krijgt een overzicht van subscriptions, websites, virtual machines, storage, virtual networks, databases en Azure Active Directory in relatie tot Azure implementaties.

AZ 900 training

Deze training geeft je foundation level kennis op het gebied van cloud services en hoe deze services aangeboden worden door Microsoft Azure. De training kan gevolgd worden als een optionele eerste stap in het leren over cloud services en Microsoft Azure, voordat je verder gaat met andere Azure of Microsoft cloud services trainingen.

De training omvat algemene cloud computing concepten, cloud computing modellen en services zoals Public, Private en Hybrid cloud, Infrastructure-as-a-Service (IaaS) en Platform-as-a-Service (PaaS).

Het omvat ook een aantal core Azure functies en oplossingen, en Azure core services over security, privacy, compliance en trust. Aan het einde komen de prijzen en support services van Azure aan bod.

Na afronding van deze training kun je:

  • Algemene cloud computing concepten begrijpen.
  • Core services die beschikbaar zijn in Azure begrijpen.
  • Security, privacy, compliance en trust in Azure begrijpen.
  • Pricing en support modellen die beschikbaar zijn in Azure begrijpen.

Examen en Certificering van AZ 900 training

Het is op basis van de behandelde stof mogelijk om naderhand het AZ 900 Azure Fundamentals examen te doen (één examen inbegrepen). We gaan in de training dieper op diverse onderwerpen in dan bij de standaard AZ-900 training het geval zou zijn omdat dit de 2-daagse variant op deze training is waarbij ook hands-on labs inbegrepen zijn . Hiermee word je tevens beter voorbereid op een eventueel vervolg zoals de AZ-103 training.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*